Megrendelés

FIGYELEEEEM!!!!
 

Melőtt rendelnél, kérlek, foglalj időpontot a varrásra, mely rád, mint megrendelőre hátrányos következményekkel nem jár, de garantálja a helyed a varratásra.

A megrendelés, mint varrási szolgáltatás igénybevétele online szerződéskötésnek minősül, mely akkor lép hatályba, ha azt a készítő (Molnár-Gulyás Anikó) visszaigazolta. A megrendelés elküldője, mint a hordozóeszköz készíttetője a megrendelőlap elküldésével tudomásulveszi, hogy a megrendelés díjfizetést von maga után. A megrendelésen módosítani csak a visszaigazoló E-mailre válaszolva lehet, kizárólag írásban és az alkatrészek szabásáig lehet. A megrendeléstől a megrendelőnek joga van elállni mindaddig, ameddig az eszköz szabása meg nem kezdődik. Amennyiben az eszközbe egyéb alapanyag (sávoly, canvas, dekorvászon) is beépítésre kerül a küldött anyagon kívül, vagy csak az egyéb anyagokból kerül elkészítésre, a hordozó árának 30%-a megfizetése ellenében történik, amely foglalónak minősül és minden esetben díjbekérő ellenében fizetendő.
Varrástól való elállás esetén a küldött anyag visszaküldésének költsége a megrendelőt/anyag küldőjét terheli.
 A megrendelőlapon szereplő árak nem tartalmazzák a szállítási költséget, mely a Magyar Posta Zrt díjszabása alapján kerül számlázásra. A megrendelés elkészítésének ideje tájékoztató jellegű, melyet a megrendelő a megrendelőlap elküldésével elfogad.
A megrendelés, mint varrási szolgáltatás igénybevétele online szerződéskötésnek minősül, mely akkor lép hatályba, ha azt a készítő (Molnár-Gulyás Anikó) visszaigazolta. A megrendelőlap elküldésével a megrendelő elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket. A megrendelés elküldője, mint a hordozóeszköz készíttetője a megrendelőlap elküldésével tudomásulveszi, hogy a megrendelés díjfizetést von maga után. A megrendelésen módosítani csak a visszaigazoló E-mailre válaszolva lehet, kizárólag írásban és az alkatrészek szabásáig lehet. 
 
A megrendeléstől a megrendelőnek joga van elállni mindaddig, ameddig az eszköz szabása meg nem kezdődik. Amennyiben az eszközbe egyéb alapanyag (sávoly, canvas, dekorvászon) is beépítésre kerül a küldött anyagon kívül, vagy csak az egyéb anyagokból kerül elkészítésre, a hordozó árának 30%-a megfizetése ellenében történik, amely foglalónak minősül és minden esetben díjbekérő ellenében fizetendő.
 
Varrástól való elállás esetén a küldött anyag visszaküldésének költsége a megrendelőt/anyag küldőjét terheli.
 
 A megrendelőlapon szereplő árak nem tartalmazzák a szállítási költséget, mely a Magyar Posta Zrt díjszabása alapján kerül számlázásra. A megrendelés elkészítésének ideje tájékoztató jellegű, melyet a megrendelő a megrendelőlap elküldésével elfogad.
 
 
 
Nem tudod, mekkora hurci kell nektek? Esetleg bizonytalan vagy a méretlevétellel kapcsolatban?
 
Van megoldás! Beszéljünk meg egy időpontot és Skype-on keresztül segítek a méreteket levenni! Amire szükséged lesz: egy puha centi, te és a kisbabád, na meg valaki, aki segít lemérni ;)
 
 
 
 
 
 
 

Tanácstalan vagy, nem tudod, melyik csatos hurci fajtát válaszd?

 
Ne ess kétségbe, van segítség! Próbáld ki a vándor hordozón az összes becsatlakozási módot, derékpántot! Jelentkezz Most és teszteld ingyen 1 hétig! Feltételekről itt olvashatsz!
 
 Olvasd el a Gy.I.K. menüpontot, ahol megmutatom, hogy vegyél méretet, milyen alapanyagot ajánlok, stb.

 

 

Mi a hordozó varrás rendelésének pontos menete?

 
 
    0. Kérj időpontot e-mail-ben!
  1. Válaszd ki, milyen hordozót szeretnél a Megrendelés űrlap menüben.  
  2. FIGYELEM!!!! A megrendelőlap formája 2018.07.25-től megváltozott és, bízom benne, egyértelműbb lett.
  3. Add meg az adataidat (hordozó személyek derékkerülete a derékpánt miatt, testmagasságuk)
  4. Baba kora, hossza, súlya, tarkó- popó alja távolság, hónalj- popó alja távolság, illetve, hogy jellemzően kint vagy bent van-e a keze hordozás közben, mosipelus,stb és egyéb, fontosnak vélt info, melyet a megjegyzésbe kérek.
  5. Elküldöd a megrendelést.
  6. Kapsz egy E-mailt tőlem, hogy mikorra lesz kész a kiszemelt hordozó (az átfutási idő változó, jelenleg kb. 4 hét), előjegyezlek ( ha még nem lenne időpontod).
  7. Hozott kendőből készített termékek esetén a kendőt legkésőbb az előjegyzést megelőző héten kérem a kapcsolat menüpontban szereplő címre eljuttatni mosva ( új kendőnél avatva) és simára szárítva, sávoly alapanyagot és dekort én biztosítom ( ekkor előleg fizetésről díjbekérőt fogsz kapni tőlem) és csak akkor kezdek a varrásnak, ha az előleg összege beérkezett, vagy az alapanyagot elküldted  !
  8. Fizetni akkor kell, ha a termék elkészül ( erről értesítelek írásban, illetve olyan esetekben, mikor a teljes termékhez szükséges valamely alapanyagot én adom, lásd: sávoly hordozó, sávoly hordozó dekorral, sávoly belsőrész, Canvas anyagú hordozóknál 10.000 Ft előleg fizetése szükséges, díjbekérőt küldök!!!)
  9. ). Figyelem!!!!  A hordozó teljes árát a megrendelőlapon bejelölt tételek árainak összeadásával kapod meg. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartom, módosíthatja az esetlegesen felhasznált plusz anyagok, kedvezmények és a postaköltség). ( a tévedés jogát fenntartom. :)! 
  10. A posta és futár ktg ezen felül értendőek!
 
 
 
Táska megrendeléshez az alábbi űrlapot használd:
 
 
Öv/válltáskát, esetleg háton is szeretnéd használni?  Ide kattintva rendelheted meg!
 
Csak egy kisebb, de legfontosabb cuccaid elnyelésére szeretnél övtáskát? Erre van szükséged, kattints Ide
 
Nőiesen hordozás közben is? Esetleg már dolgozol, de a babázás élményét kedvenc kendőd egy darabjának megőrzésével a táskádon szeretnéd? 
Ők a Neked valók:
 
Mline táska
Susy bag rendeléshez katt IDE
Hátikül, azaz háton hordható ridikül rendeléskor katt ide
Vagy csak egy nőies pénztárcát szeretnél? Ide kattints!
 
 
Hordozó takaró megrendeléséhez katt ide!  
 
( Hordozó takaró ára tartalmazza az alapanyagot is!!!!, egyedi megrendelés esetén, pl.ami nem szerepel jelenleg raktáron,  felárat számolok az egyedi beszerzés és a nagykereskedelmi felár miatt!)
 
 

 

Hírek

2021.03.21 00:00
Szállítási díjak (MPL Postafutár)   házhoz szállítással 0-2 kg 1600 Ft házhoz szállítással 2-5 kg 1775Ft szállítás postapontra 0-2 kg 1405 Ft szállítás postapontra 2-5...
2020.10.28 17:20
Kedves Megrendelőim és Érdeklődőim! 2020.12.01-2021.01.31 között tanulmányi szabadság miatt csak e-mail-en és telefonon állok rendelkezésetekre. A varrás és csomagküldés (számlázás) ezen időszak alatt szünetel. 2021.02.01-től ismét teljes gőzzel állok szolgálatotokra :) ! Aki már most foglal...
2019.09.03 12:04
Sziasztok!   A nagy érdeklődésre való tekintettel elindítottam az új vándor programot. ITT is tudsz rá jelentkezni ;), további feltételekről olvashatsz ITTVándor hordozó szabályzat Új program, új csatos.   Lássuk, mit is tud? :) Megbízható Bloomy cicák kerültek feldolgozásra, unisex...
2019.01.11 11:57
Először is, Boldog Új Évet MIndenkinek!   Január, február tájékán sokunk szeret bekuckózni a meleg lakásba. A tavasz is oly távolinak tűnik még, mikor kint a mínuszok döngetnek. Ne várj tavaszig, rendeld meg időben hordozódat, táskádat, nehogy lemaradj róla, vagy foglalj időpontot, hogy tuti...
2018.11.04 19:47
Kedves Megrendelőim és Érdeklődőim! A megnövekedett költségek miatt 2018.11.05-től beérkezett megrendelések nagyrészét ( ez a 2018.12.hó első hetével bezárólag időponttal rendelkezőkre nem vonatkozik!) sajnos csak emelt áron tudom teljesíteni :(, viszont JÓ HÍRem is van. :) Mindenki talál számára...
2018.07.26 13:06
Végre elkészült egy kis segítség a táska normák kialakításához, fogadjátok és használjátok szeretettel: elérhető: Itt: Gy.I.K. (FONTOS ELOLVASNI!) és itt: Megrendelőlap táskához     Ölelééééés:D
2018.07.26 13:01
Kedves Megrendelőim és érdeklődők!   2018.08.18-26-ig szabadságon leszek. Az előjegyzéseket ez nem érinti, hiszen így lettek felvéve, de pl. a válaszolni nem tudok majd, így elérni sem tudtok. A nyárra ( családos anyukaként) már új megrendelést felvenni nem tudok, szeptember végére van...
2018.07.26 11:34
Kedves Megrendelőim!   A honlap az elmúlt napokban jelentős változáson esett át, mind formai, mind tartalmilag.   Mint minden új dolognál, a hibafaktor itt is fennállhat. Amennyiben olyat tapasztalsz, hogy ”a keresett oldal nem található” felirat jelenne meg, vagy egyéb anomáliák a...
2018.07.25 18:38
Halihó!   Az elmúlt 3 napban azon igyekeztem, hogy átlathatóbb, pontosabb képet kaphassatok az egyes termékek megrendelésekor, mi mennyibe fog kerülni. Bővítettem a leírást. Bízom benne, hamar hozzászoktok az új megrendelési felülethez, és könnyebben tudjátok kezelni, mint az előzőt.   Az...
2018.07.23 22:53
Megújult a honlap ( még nem teljes, de rajta vagyok), tartalmilag is, szerkezetileg is. Vége a nyári pihenésnek, de a szabadság alatt sem állhatott meg a munka és a lelkesedés! Köszönöm a visszajelzéseteket az oldallal kapcsolatban.  Megújult az Ászf ( kibővült, részletesebb lett). Köszönöm a...
1 | 2 | 3 >>

Elérhetőség

Molnár- Gulyás Anikó levelezési cím: 5742 Elek, Kölcsey utca 88 70/456-0541

Skype: https://join.skype.com/invite/Gg5mTfp77zkecsengelino@gmail.com