Itt találod a hordozóeszközök megrendelőlapját, valamint a megrendeléshez és méretvételhez szükséges segédletet :)!

Megrendelőlap hordozóhoz

 
 
 
Csatos hordozó megrendeléshez katt Ide:
Félcsatos, Mei tai ls karikás derekú mei tai megrendeléshez  katt Ide:
 
Onbu rendeléshez katt Ide
Pod rendeléshez katt Ide
 
 
 
Mielőtt leadnád a megrendelésed, olvasd át kérlek a Gy.I.K. menüpontot és az alábbiakat, mely segít eldönteni, hogy az egyes eszköztípusokon belül ( csatos, félcsatos, mei tai, pod, onbuhimo) melyik modellt válaszd.
 
A képen egy csatos hordozó látható, derékpánt áthelyezéssel magasítható bodyval, oldalt behúzó zsinórral a finomhangolásért. Csatos és félcsatos, mei tai eszközök derékpánt, body, csuklya téren hasonlók, így most egy csatos hordozón szemléltetném, mit célszerű bejelölni, mi miért van, de persze a döntés a tiéd!
 
Lássuk, mi miért fontos, vagy mi miért célszerű:
A: Nyakrész. Ez a képen íves, mely bentkezes állapotban megtámasztja a nyakat, a feje nem tud elbillenni nagy mértékben. Ezt válaszd, ha a babád utálja a csuklyát,vagy  hordozós tornára jársz. Ha  a babát zavarná az ív, válaszd az egyenes nyakat.
B. Csuklya: Ez a képen mobil csuklya. Fix csuklya alap rá van varrva a hordozóra, használaton kívül össze kell tekerni és az alatta levő 2 kis pánttal rágombolni a hordozó nyakrészére varrott gombra.  A mobil csuklya alap esetben rápatentolható a hordozóra használat előtt, használaton kívül pedig le kell venni, nehogy beleakadjon valamibe. Ha a mobil csuklyát fel is szeretnéd tekerni és úgy rögzíteni, kérlek, a megrendeléskor jelezd nekem a megrendelőlapon!
Kapucnit akkor válassz, ha babapulcsikon levő kapucnihoz hasonlót szeretnél. Ez inkább csak design elem, míg a csuklya támasztja az alvó buksit.
 
 
 
 
 
 
C: pántvédő: Megvédi a pántot a baba rágásától, táska pántjától. Nem alaptartozék, de véd.
D:Mellkaspánt. Csatos hordozóknál, onbunál alap tartozék, félcsatos, Mei tai, karikás derekú MT esetén feláras darab. Véd a pántok szétcsúszásától és segít az otimális súlyelosztásban.
E: Gumifül. Ide teheted használaton kívül a body oldalból kijövő hevedert, ha a csatosod többféle becsatlakozást tud.
F: Popópánt. Ha a csatosod többféle becsatlakozást tesz lehetővé, le kell szedni, ha nem használod. Ha csak popópántos az eszköz, akkor le van rögzítve.
G: Derékpánt, rajta a kis, anyagból készült füllel, ezen keresztül vezeted át becsatolás előtt a derékpánt csatját ( ez a Ti biztonságotokat szolgálja). A derékpánt merevítés anyagának kiválasztásához segítséget ITT találsz
H: Ez a derékpánt bodyba csatolási pontja. Ahogy a képen is látszik, a body (K) oldalába van fixen varrva egy párnázással alábélelt heveder, amit többféle becsatolás esetén az "E" gumiba tudsz vezetni, a felesleges hevederrészt pedig felgöngyölíteni és a heveder végére varrt gumival összefogni.
 
I: A vállpánt végére van varrva a csat normál esetben. Ha kényelmesebb a klasszikus fentről lefelé húzás helyett ( mint a normál túra  hátizsákok vállpántállítása) hátulról előre húzása, a csatot megfordítom. Ebben az esetben a csat a H jelű helyre kerül, a vállpántra pedig egy hosszú heveder. Ezt inkább lazább izületű szülőknek ajánlom ;). Ha így kéred, jeled kérlek a megrendelőlap megjegyzés pontjában, hogy a csat rögzítését a body oldalba vagy popópántba szeretnéd kérni.
J: pántvédő. Ez a patentes verzió nem alaptartozék (+1500 Ft), de hosszabbítja a hordozó étetét, mert a babád nem rágja ki, táska pántja nem dörzsöli ki a vállpántot.
 
K: Ez a body. Ez tartja a babát, ebbe ül. A képen derékpánt áthelyezős modell látható, de van mód csatosnál 2, onbunál 1 pár cipzáros állításra is. Ezek össze/ szétcippelésével lehet állítani a body magasságát.
L: Derékpánt nyílás. Ebbe fűzöd a derékpántot, melyből derékpánt áthelyezősnél 2, cipzáras body esetén egy található az eszközön.
O: Csuklya pántjai. Ezek segítségével tesszük fel háton hordozáskor a baba fejére a csuklyát, illetve a P jelű rugós szorítók teljes összenyomása után a kívánt helyre húzható és rögzíthető.
 
 
plusz info: oldal behúzó zsinór magasság szabályozásra nem, csak finomhangolásra alkalmas, illetvearra, hogy bentkezes állapotból (mikor a baba kezei a vállpántok alatt van) kintkezessé tudjuk állítani. Figyelem! Anyag nem vész el, csak átalakul, tehát nem minősül hibának, ha egy bentkezes állapotban megfelelő nagyságú hurcit oldalt összehúzva a body anyaga ráncolódik a baba hátán. Ha ilyet tapasztalsz, inkább a hátán ráncolódjon, mint kisímítva  az anyagot a popót lógni hagyjuk! A formázott derékpántos eszközök esetében a lógó popó a baba csípőjének nem optimális, az őt cipelő személy gerincét pedig lehúzza.
 
Fontos! Méretek levételénél inkább 3-szor mérj!
Body magasság megadásakor akkora lesz a body felső derékpánt állásban, vagy páronként összecippelve, amekkorát megadsz!
Egyenes nyakrész esetén ez  a derékpánt nyílás felső vonala és a body teteje közti távolság ( baba füle és a gerinc vonala mentén mérve az anya hasa közti távolság), míg íves nyakrész esetén babafül teteje és anya hasa közti táv). 
 
 
Segítség a méretek megadásához
 
Méréskor vedd figyelembe, hogy a megadott "A"és "B" kiindulási pontok csak segédpontok, az igényeteknek megfelelően változhat!
 
 
 
 
 

* + segítség.

 Félreértések elkerülése végett bevezettem a body magassága megadás rublikát is. Ez azért fontos, mert a body magassága ekkora lesz felső állásban d.pánt áthelyezősnél, vagy cipzáros bodynál párban összecippelve. Javaslom, 3-szor is mérj utána, hogy pontos legyen a mérés. Ehhez segítséget kapsz ITT ;).

Kis segítség még a body magasság önellenőrzéséhez, íves nyaknál az ív ezen felül+3 cm, tehát ha íves nyakkal kéred, akkor pl. 70 cm magas babánál 35+3 cm, azaz 38 cm lesz a body magassága..  

Fontos! Ha a baba CSAK kintkezes, akkor a azt jelezd külön a MEGjegyzés menüben ;) . A body magasság alap állásban rövidebb lesz! Ha hordozós tornára is jársz, akkor bentkezes méretet adj! Ha bizonytalan vagy, inkább adj hozzá 1 cm-t, illetve egyéni eltérések előfordulhatnak! Az adatok tájékoztató jellegűek, eldobható pelusban mért adatok, mosható pelus eltérést adhat! Egyéni eltérés akkor is jelentkezhet, ha inkább a bodyra ültetjük a babát, vagy ha jobban belerázzuk a hurciba, de másképp áll akkor is, ha a derékpántot lejjebb vagy feljebb tesszük.

 

A táblázat az EGYENES nyakrésszel ellátott hordozók mérettáblázata, íves nyakrész esetében ehhez kell adni+3 cm-t!!!!

 

(nem helyettesíti a pontos mérést, bizonytalanság esetén adj hozzá 1 cm-t, mosipelus használata mellett+2 cm-t, ezen kívül íves hordozó esetén további 3 cm-t)

Baba hossza (Cm) Body magassága cm-ben (kb érték, csak önellenőrzéshez, ha bizonytalan vagy, adj hozzá+1 cm-t) 
60-68 35
69-70 35-36
71-72 36
73-74 37
75-76 38
77-78 39
79-80 40

Elölött már nem adunk meg értékeket állíthatós hordozóhoz, mert a cipzárakat kiengedve vagy az alsó derékpánt nyílásba téve a derékpántot tudunk méretet növelni a hordozónkon.

Efölött az alsó derékpánt nyílásba kell átfűzni, illetve kiengedni a zipzárakat.

Mennyi hozott kendő és milyen kendő szükséges a hordozóhoz? A választ ITT találod :)

Hírek

2021.03.21 00:00
Szállítási díjak (MPL Postafutár)   házhoz szállítással 0-2 kg 1600 Ft házhoz szállítással 2-5 kg 1775Ft szállítás postapontra 0-2 kg 1405 Ft szállítás postapontra 2-5...
2020.10.28 17:20
Kedves Megrendelőim és Érdeklődőim! 2020.12.01-2021.01.31 között tanulmányi szabadság miatt csak e-mail-en és telefonon állok rendelkezésetekre. A varrás és csomagküldés (számlázás) ezen időszak alatt szünetel. 2021.02.01-től ismét teljes gőzzel állok szolgálatotokra :) ! Aki már most foglal...
2019.09.03 12:04
Sziasztok!   A nagy érdeklődésre való tekintettel elindítottam az új vándor programot. ITT is tudsz rá jelentkezni ;), további feltételekről olvashatsz ITTVándor hordozó szabályzat Új program, új csatos.   Lássuk, mit is tud? :) Megbízható Bloomy cicák kerültek feldolgozásra, unisex...
2019.01.11 11:57
Először is, Boldog Új Évet MIndenkinek!   Január, február tájékán sokunk szeret bekuckózni a meleg lakásba. A tavasz is oly távolinak tűnik még, mikor kint a mínuszok döngetnek. Ne várj tavaszig, rendeld meg időben hordozódat, táskádat, nehogy lemaradj róla, vagy foglalj időpontot, hogy tuti...
2018.11.04 19:47
Kedves Megrendelőim és Érdeklődőim! A megnövekedett költségek miatt 2018.11.05-től beérkezett megrendelések nagyrészét ( ez a 2018.12.hó első hetével bezárólag időponttal rendelkezőkre nem vonatkozik!) sajnos csak emelt áron tudom teljesíteni :(, viszont JÓ HÍRem is van. :) Mindenki talál számára...
2018.07.26 13:06
Végre elkészült egy kis segítség a táska normák kialakításához, fogadjátok és használjátok szeretettel: elérhető: Itt: Gy.I.K. (FONTOS ELOLVASNI!) és itt: Megrendelőlap táskához     Ölelééééés:D
2018.07.26 13:01
Kedves Megrendelőim és érdeklődők!   2018.08.18-26-ig szabadságon leszek. Az előjegyzéseket ez nem érinti, hiszen így lettek felvéve, de pl. a válaszolni nem tudok majd, így elérni sem tudtok. A nyárra ( családos anyukaként) már új megrendelést felvenni nem tudok, szeptember végére van...
2018.07.26 11:34
Kedves Megrendelőim!   A honlap az elmúlt napokban jelentős változáson esett át, mind formai, mind tartalmilag.   Mint minden új dolognál, a hibafaktor itt is fennállhat. Amennyiben olyat tapasztalsz, hogy ”a keresett oldal nem található” felirat jelenne meg, vagy egyéb anomáliák a...
2018.07.25 18:38
Halihó!   Az elmúlt 3 napban azon igyekeztem, hogy átlathatóbb, pontosabb képet kaphassatok az egyes termékek megrendelésekor, mi mennyibe fog kerülni. Bővítettem a leírást. Bízom benne, hamar hozzászoktok az új megrendelési felülethez, és könnyebben tudjátok kezelni, mint az előzőt.   Az...
2018.07.23 22:53
Megújult a honlap ( még nem teljes, de rajta vagyok), tartalmilag is, szerkezetileg is. Vége a nyári pihenésnek, de a szabadság alatt sem állhatott meg a munka és a lelkesedés! Köszönöm a visszajelzéseteket az oldallal kapcsolatban.  Megújult az Ászf ( kibővült, részletesebb lett). Köszönöm a...
1 | 2 | 3 >>

Elérhetőség

Molnár- Gulyás Anikó levelezési cím: 5742 Elek, Kölcsey utca 88 70/456-0541

Skype: https://join.skype.com/invite/Gg5mTfp77zkecsengelino@gmail.com