Vándor hordozó szabályzat

Új tanév, új vándor, új szabályzat !!!!!
 
Sziasztok!

Köszönöm, hogy felpróbáljátok az általam készített csatost! :)

Jelentkezni ITT tudtokA vándor csatos célja, hogy megismerjétek és kipróbáljátok munkáimat, építő jellegű tapasztalataitokkal pedig hozzájáruljatok az eszköz komfortosabbá tételéhez.
Mint minden eszköz ez se lehet soha tökéletes, de törekszem a minél jobbra!

Nem szabvány méret és kialakítás! Arra való, hogy kiemeljük belőle a jó dolgokat, a rosszakat pedig megbeszéljük és változassunk rajta pl. csat legyen a vállpánton, esetleg létracsat?  Mindez a  body oldalban, mert vállpánton nyom, popópántos legyen, body oldalba csatlakozó, vagy derékpántból kiinduló fülön helyezzem-e el?

Minimum ülni tudó gyermekek számára készült, kb. 74 cm testhossztól használható. Szeretettel várom az akciós fotókat, melyet közzétehetek a honlapomon, Fb. csoporban!
Mint minden, ez is komoly együttműködést igényel, így kérlek benneteket, tartsátok be az alábbiakat:
0. A programban résztvevő a jelentkezésével hozzájárul és elfogadja, hogy neve, telefonszáma, e-mail címe, lakcíme megadása a jelentkezési lapon önkéntes és feltétele a vándor hordozó programban való részvételnek.
Tudomásul veszi, hogy ezeket csak a Készítő ( azaz én, mint Molnár-Gulyás Anikó E.V) láthatom, a többi résztvevő számára csupán a keresztnevetek és az E-mail címetek  lesznek nyilvánosak, melyet kizárólag a programra jelentkezők láthatnak.  A Programra jelentkezők elfogadják, hogy nevüket, lakcímüket ( amennyiben házhoz kérik a csomagot), telefonos és e-mail elérhetőségeiket meg kell adják a sorban előttük állónak, kizárólagosan csomagküldés miatt. 
Hozzájárulnak továbbá ahhoz is, hogy ezen adataikat a részükre csomagot küldő személy a csomagküldéssel megbízott harmadik fél részére ( Magyar Posta, Foxpost, DPD, GLS, stb. futárcég)  csomagküldés céljából átadja. Hozzájárul továbbá, hogy a Készítő ezen adatokat megőrizze, és kizárólag a programmal kapcsolatban, kapcsolatfelvétel céljából felhasználhassa. Adatokkal való visszaélést a törvény bünteti! A programra jelentkezők a program ideje alatt és után bármikor kérhetik az adataik törlését, kivéve, amikor épp nála van a vándor hordozó eszköz. 
1.A hordozó a készítő tulajdona. A készítőnek joga van a vándor folyamatot bármikor megszakítani, a résztvevő felek értesítése mellett (Fb. Csengelino csoporjában kitett közleménnyel, FB. Csengelino Oldala, Csengelino honlapja)). Megszakítás esetén az aktuálisan próbáló köteles az eszközt abban az állapotban visszaküldeni, amiben kapta.
2. Rátok bízom, hogy az átadás-átvételt hogy oldjátok meg ( személyesen, vagy posta, futár, stb, viszont TILOS utánvétes és a sima, ajánlás nélküli csomagban továbbküldeni), javasom, az éppen aktuálisan próbáló és a sorban következő személy vegye fel egymással a kapcsolatot. Csomagaküldéskor kérem 40.000 Ft-ra biztosítottan továbbküldeni.

Javaslom azon felhasználók számára, akik nem szeretnék semmiképp, hogy címüket a program BÁRMELY résztvevője megtudja, hogy Postán maradó vagy MPL/FOXPOST/Webox automatába kérje a csomagját.
3. Ha foltos lesz, az eszköz kézi tisztítása javaslott ( normál szappan, színkímélő folyékony mosószer, finoman dörgölve, csap alatt, fehérítőszer, mosódió, mosószóda, körömkefe és egyéb csodaszert kérem mellőzni :)
4. Egymás kitörlése, kihúzása, arrébb tétele a sorban nem etikus, alkalmazása során az egész vándoroltatás felfüggesztésre kerül. Előfordulhat azonban, hogy valakik cserélni szeretnének időpontot, ezt a kezdeméző és beleegyező fél együttes kérésére lehet csak (írtok nekem emailt)
5. Az eszköz rongálása ( megvágás, bontás, toldás, elvesztés) szigorúan tilos! Ha hibát tapasztaltok, nekem szóljatok! Bármi bomlást, sérülést észleltek, kérem azonnal jelenteni, hiszen a gyermekek biztonsága az első!
6. Szerintem felesleges leírnom, de a rend kedvéért megteszem :). Az eszköz nem alkalmas babaetetéshez :D. Egyrészt baleset és fulladásbeszélyes, másrészt rongálja az eszközt. Ha mégis megtörténik a folt ( anyu, apu leeszi :D, folyó vízzel, némi nem maró szappannal kidörgölhető belőle)
7. A hordozó használata mindenki számára saját felelősséggel történik, a jelentkezés önkéntes, szakszerű használat során bekövetkező balesetekért a készítőt felelősség nem terheli!
8. A próba mindenki számára díjmentes, a készítő ebből nem profitál :)! A jelentkező vállalja, hogy saját felelősségére és költségére továbbküldi a táblázatban ( "csatos vándor táblázat" mf.) a sorban következő személyhez.
Minden esetben, amikor megkapjátok és mielőtt továbbkülditek, fotózzatok!
9. A hordozó értéke 40.000 ft. Elvesztés során ezt köteles az illető megtéríteni!
 

 

Hírek

2021.03.21 00:00
Szállítási díjak (MPL Postafutár)   házhoz szállítással 0-2 kg 1600 Ft házhoz szállítással 2-5 kg 1775Ft szállítás postapontra 0-2 kg 1405 Ft szállítás postapontra 2-5...
2020.10.28 17:20
Kedves Megrendelőim és Érdeklődőim! 2020.12.01-2021.01.31 között tanulmányi szabadság miatt csak e-mail-en és telefonon állok rendelkezésetekre. A varrás és csomagküldés (számlázás) ezen időszak alatt szünetel. 2021.02.01-től ismét teljes gőzzel állok szolgálatotokra :) ! Aki már most foglal...
2019.09.03 12:04
Sziasztok!   A nagy érdeklődésre való tekintettel elindítottam az új vándor programot. ITT is tudsz rá jelentkezni ;), további feltételekről olvashatsz ITTVándor hordozó szabályzat Új program, új csatos.   Lássuk, mit is tud? :) Megbízható Bloomy cicák kerültek feldolgozásra, unisex...
2019.01.11 11:57
Először is, Boldog Új Évet MIndenkinek!   Január, február tájékán sokunk szeret bekuckózni a meleg lakásba. A tavasz is oly távolinak tűnik még, mikor kint a mínuszok döngetnek. Ne várj tavaszig, rendeld meg időben hordozódat, táskádat, nehogy lemaradj róla, vagy foglalj időpontot, hogy tuti...
2018.11.04 19:47
Kedves Megrendelőim és Érdeklődőim! A megnövekedett költségek miatt 2018.11.05-től beérkezett megrendelések nagyrészét ( ez a 2018.12.hó első hetével bezárólag időponttal rendelkezőkre nem vonatkozik!) sajnos csak emelt áron tudom teljesíteni :(, viszont JÓ HÍRem is van. :) Mindenki talál számára...
2018.07.26 13:06
Végre elkészült egy kis segítség a táska normák kialakításához, fogadjátok és használjátok szeretettel: elérhető: Itt: Gy.I.K. (FONTOS ELOLVASNI!) és itt: Megrendelőlap táskához     Ölelééééés:D
2018.07.26 13:01
Kedves Megrendelőim és érdeklődők!   2018.08.18-26-ig szabadságon leszek. Az előjegyzéseket ez nem érinti, hiszen így lettek felvéve, de pl. a válaszolni nem tudok majd, így elérni sem tudtok. A nyárra ( családos anyukaként) már új megrendelést felvenni nem tudok, szeptember végére van...
2018.07.26 11:34
Kedves Megrendelőim!   A honlap az elmúlt napokban jelentős változáson esett át, mind formai, mind tartalmilag.   Mint minden új dolognál, a hibafaktor itt is fennállhat. Amennyiben olyat tapasztalsz, hogy ”a keresett oldal nem található” felirat jelenne meg, vagy egyéb anomáliák a...
2018.07.25 18:38
Halihó!   Az elmúlt 3 napban azon igyekeztem, hogy átlathatóbb, pontosabb képet kaphassatok az egyes termékek megrendelésekor, mi mennyibe fog kerülni. Bővítettem a leírást. Bízom benne, hamar hozzászoktok az új megrendelési felülethez, és könnyebben tudjátok kezelni, mint az előzőt.   Az...
2018.07.23 22:53
Megújult a honlap ( még nem teljes, de rajta vagyok), tartalmilag is, szerkezetileg is. Vége a nyári pihenésnek, de a szabadság alatt sem állhatott meg a munka és a lelkesedés! Köszönöm a visszajelzéseteket az oldallal kapcsolatban.  Megújult az Ászf ( kibővült, részletesebb lett). Köszönöm a...
1 | 2 | 3 >>

Elérhetőség

Molnár- Gulyás Anikó levelezési cím: 5742 Elek, Kölcsey utca 88 70/456-0541

Skype: https://join.skype.com/invite/Gg5mTfp77zkecsengelino@gmail.com