Megrendelőlap táskához

 
Hordozáskor is nőies? Igen!
 
Válassz stílusod szerint!
 
 
Onbag
 
 
 
 
Táskáim az Öv/váll(/háti) táska és az övtáska kivételével egyméretben készülnek, "ONE SIZE" méret megjelenítéssel, méretei cm-ben a megrendelőlapon, illetve a termékleírásnál található.
 
 
Kis segítség hozzá:

Táska: igyekszem összefoglalni, hogy mennyi egy teljes táskára való anyagmennyiség, miből mit lehet kihozni maximum (mert ugyebár az anyag drágra), de ha ki van centizve egy anyag, a mintaillesztésre, a minta elhelyezkedésére nem lehet nagyon számolni. A leírtak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek kész tényeknek és ajánlatnak, a fentiek és az esetleges anyaghiba befolyásolhatják!!!

pl. a kendőd 68 cm széles és a minta( kivéve a csík) a kendő (!!!) hosszában fut.  Mekkora darab kendő kell egy táskához ebből ( pl. Babymonkey, Yaro, Little Frog, valamint a hazai gyártók kéziszőttesei)? :

Egy laptáskához elég egy kb. 15-20 cm-es darab (marad is pl.pénztárcához). Egy Mline táskához (klasszikus válltáska vagy crossbody táska), textilbőr kiegészítéssel kb. 40 cm kell, Susy bag és Hátikül is kijön ennyiből.

                                                                         

Öv/váll(háti) táskához (29*25*8 cm): Alaptáska eleje, hátulja, oldala: kb.38-40 cm, vagy Eleje, fedlap és oldala körben (a táska többi része ilyenkor sávoly), vagy fedlap, oldalzsebek és 3D zseb eleje, többi sávoly.

HA feltételezzük, hogy a kendődarab szegett állapotban kb. 68 cm (minimum érték!), akkor egy full kendős darabhoz kb. 50-100 cm, de alap táskához kb.80 cm kendő kell.

Mi van akkor, ha a kendő darab egy kb. 68 cm széles kendő egy darabja és a csíkok a szegett oldalakkal párhuzamosan futnak, vagy olyan a minta, hogy mindegy a szabás iránya, vagy a minta iránya a szegésre merőleges:

Táska eleje, hátulja és oldalaihoz (alja kivételével) elég kb. 32 cm hosszú darab. Vagy ugyanekkora darabból kijön egy eleje és egy fedlap+alja.

Ha a darabod (ugyanezekkel a feltételekkel, tehát ugyanígy csíkos, ugyanekkora a szélessége, vagy a minta nem irányított), akkor kb. 40 cm-es darabból kijön: táska eleje, oldalzsebek+3D zseb és a táska alja visítva, vagy táska fedlap, 3D zseb, oldalzsebek. Full kendős táskához itt is kb. 80 cm kell.

                                                                       

Kisebb( 25*20*8 cm-es táska) anyagnormái, min. 68 cm széles kendődarab esetén, amennyiben a minta iránya a szegett oldallal párhuzamos, vagy a csíkozás a szegésre merőleges: 25cm hosszú darabból kijön az eleje, a fedlap vagy hátlap (vagy ez, vagy az) és a táska cipzáros záródásai (alja, oldala már nem).

44 cm-ből kijön az eleje, fedlap, hátlap, oldalzsebek, vagy oldalai.  54 cm-ből eleje, háta, fedlap, oldalzsebek, oldala és háta. HA mindent kendősre szeretnél, adj még hozzá 20 cm-t, akkor tuti minden kifutja.

 

Ha a scrap csíkjai a szegéssel párhuzamosak, vagy a minta absztrakt, vagy a minta iránya a szegésre merőlegesek:  44 cm-ből kijön eleje, fedlap és oldalzsebek és oldala. 27 cm-ből eleje, fedlap vagy hátlap, oldala (alja nem). Full kendős táska eleje, háta, fedlap, 3D zseb, oldala, alja, oldalzsebek, kb. 70 cm-ből jönnek ki.

 

Mi van akkor, ha a kendő csak 60 cm széles?

Általában lemondás, vagy erős kompromisszum. EZEK az ún. maradék anyagok, vagy scrapként árult, vagy szövését tekintve mosás után erősen összeugrott kendők. Itt nem részletezném külön, egy nagyobb értéket adok meg. A szegések kibontásával is kb. 32 cm-es darabból egy táska eleje+háta jön csak ki, vagy eleje+fedlap. A 64 cm-ből kijön: táska eleje, háta, fedlap, oldala. Ha oldalzsebeket és 3D zsebeket is szeretnél, adj hozzá még kb. 30 cm-t.

:

 

 

Ilyen esetekben vagy nagyon konkrétan add meg kérlek, hogy a táska fedlapján, vagy előlapján, elején a minta mely részét látnád szívesen, vagy bízd rám, de akkor a táska összhangjával kapcsolatban reklamációt nem tudok elfogadni.

A minél kedvezőbb árak kialakításakor sajnos áldozatul esett a bélés színének kiválasztása. Ez mindig az éppen raktáron levő anyagok közül a színben legjobban hozzá harmonizáló.

Cipzár esetén engedékenyebb vagyok táskánál, mert folyóméteres cipzárból a feketén kívül tartok fehéret, vanilia színt is.

Hevederből csak fekete van.

Vedd figyelembe kérlek, hogy hordozáshoz olyan táskát használj, ami textil pántból (pamut), vagy pántvédővel rendelkezik, illetve szorosra tudod húzni a testedre, hogy ne lengjen (hordozó alá veszed fel crossbodyként, vállpántvédővel), vagy a derekadra szorítod övtáskaként. Hátizsák funkcióként ne használd a hordozódra pántvédő nélkül!!!!!

Ha nem hordozáshoz használod, válassz alapanyagként nagyobb kopásállóságú textilbőrt, vagy kevert szálas sávoly alapanyagot, a hosszabb élettartam miatt.

 

Hírek

2021.03.21 00:00
Szállítási díjak (MPL Postafutár)   házhoz szállítással 0-2 kg 1600 Ft házhoz szállítással 2-5 kg 1775Ft szállítás postapontra 0-2 kg 1405 Ft szállítás postapontra 2-5...
2020.10.28 17:20
Kedves Megrendelőim és Érdeklődőim! 2020.12.01-2021.01.31 között tanulmányi szabadság miatt csak e-mail-en és telefonon állok rendelkezésetekre. A varrás és csomagküldés (számlázás) ezen időszak alatt szünetel. 2021.02.01-től ismét teljes gőzzel állok szolgálatotokra :) ! Aki már most foglal...
2019.09.03 12:04
Sziasztok!   A nagy érdeklődésre való tekintettel elindítottam az új vándor programot. ITT is tudsz rá jelentkezni ;), további feltételekről olvashatsz ITTVándor hordozó szabályzat Új program, új csatos.   Lássuk, mit is tud? :) Megbízható Bloomy cicák kerültek feldolgozásra, unisex...
2019.01.11 11:57
Először is, Boldog Új Évet MIndenkinek!   Január, február tájékán sokunk szeret bekuckózni a meleg lakásba. A tavasz is oly távolinak tűnik még, mikor kint a mínuszok döngetnek. Ne várj tavaszig, rendeld meg időben hordozódat, táskádat, nehogy lemaradj róla, vagy foglalj időpontot, hogy tuti...
2018.11.04 19:47
Kedves Megrendelőim és Érdeklődőim! A megnövekedett költségek miatt 2018.11.05-től beérkezett megrendelések nagyrészét ( ez a 2018.12.hó első hetével bezárólag időponttal rendelkezőkre nem vonatkozik!) sajnos csak emelt áron tudom teljesíteni :(, viszont JÓ HÍRem is van. :) Mindenki talál számára...
2018.07.26 13:06
Végre elkészült egy kis segítség a táska normák kialakításához, fogadjátok és használjátok szeretettel: elérhető: Itt: Gy.I.K. (FONTOS ELOLVASNI!) és itt: Megrendelőlap táskához     Ölelééééés:D
2018.07.26 13:01
Kedves Megrendelőim és érdeklődők!   2018.08.18-26-ig szabadságon leszek. Az előjegyzéseket ez nem érinti, hiszen így lettek felvéve, de pl. a válaszolni nem tudok majd, így elérni sem tudtok. A nyárra ( családos anyukaként) már új megrendelést felvenni nem tudok, szeptember végére van...
2018.07.26 11:34
Kedves Megrendelőim!   A honlap az elmúlt napokban jelentős változáson esett át, mind formai, mind tartalmilag.   Mint minden új dolognál, a hibafaktor itt is fennállhat. Amennyiben olyat tapasztalsz, hogy ”a keresett oldal nem található” felirat jelenne meg, vagy egyéb anomáliák a...
2018.07.25 18:38
Halihó!   Az elmúlt 3 napban azon igyekeztem, hogy átlathatóbb, pontosabb képet kaphassatok az egyes termékek megrendelésekor, mi mennyibe fog kerülni. Bővítettem a leírást. Bízom benne, hamar hozzászoktok az új megrendelési felülethez, és könnyebben tudjátok kezelni, mint az előzőt.   Az...
2018.07.23 22:53
Megújult a honlap ( még nem teljes, de rajta vagyok), tartalmilag is, szerkezetileg is. Vége a nyári pihenésnek, de a szabadság alatt sem állhatott meg a munka és a lelkesedés! Köszönöm a visszajelzéseteket az oldallal kapcsolatban.  Megújult az Ászf ( kibővült, részletesebb lett). Köszönöm a...
1 | 2 | 3 >>

Elérhetőség

Molnár- Gulyás Anikó levelezési cím: 5742 Elek, Kölcsey utca 88 70/456-0541

Skype: https://join.skype.com/invite/Gg5mTfp77zkecsengelino@gmail.com